Webdesign

VanaX Webdesign biedt een website op maat. Met jaren ervaring in custom webdesign bieden wij de oplossing die uw site nodig heeft.

Webapplicaties

Wilt u uw eigen website gemakkelijk kunnen aanpassen zonder de hulp van ICT personeel ? Of zou u het handig vinden als uw administratie online toegankelijk is en facturen meteen opgeslagen en geprint kunnen worden ? Web applicaties bieden de perfecte uitkomst.

Online Marketing

Vraagt u zich ook af wat het verschil is tussen een slecht bezochte of een succesvolle website? Een groot deel hiervan komt door online marketing. Online marketing verbreedt uw bekendheid waardoor  er meer bezoekers naar uw website komen.

Webshops

Zoekt u een effeciente manier om uw huidige winkel uit te breiden? Een webshop biedt misschien de uitkomst.  U kunt door middel van een web winkel een nieuwe doelgroep bereiken en op een relatief goedkope manier uw omzet verhogen.

Design & Huisstijl

Zoekt u een frisse en vertrouwde uitstraling voor uw bedrijf? Of is uw huidige website hard aan een upgrade toe? Een nieuw Design of huisstijl is het begin van een goede communicatie met de klant.