Dota 2 trading

Dota2essentials game website


Naam: Dota2essentials.com.
URL:http://dota2essentials.com
Type: Webapplicatie / Website.
gebruikt: HTML PHP based, AJAX, CSS, Mysql


Dota2essentials.com is een fansite voor Dota 2. Hierin wordt automatisch nieuws opgenomen en is een uitgebreid Steam trading systeem opgezet. Ook zijn er meerdere tools gemaakt om je te helpen bij het spel. En worden Twitch tv live streams automatisch weer gegeven op de website.


Marketing

dota2essentials.com is een site waarvan marketing een belangrijk aspect vormt van het succes. VanaX heeft voor dota2essentials.com hun website gemaakt met oog voor zoekmachines. Zoekwoorden zoals Dota 2 trading, Dota 2 news of Dota 2 armory calculator komen nu beter naar voren in zoekmachines.

Eerste Hulp Internationaal Cursus

EersteHulpInternationaal.nl Inschrijf systeem


Naam: Eerstehulpinternationaal.nl.
URL:http://www.eerstehulpinternationaal.nl
Type: Webapplicatie / Website.
gebruikt: HTML PHP based, AJAX, CSS, Mysql


Eerstehulpinternationaal.nl is een website die door heel Nederland internationale eerste hulp cursussen aanbiedt. Al het lesmateriaal voldoet aan de Europese Reanimatie en Eerste Hulp Richtlijnen. Alle cursussen en examens worden in Nederland gegeven en het behaalde certificaat is internationaal geldig. Nog een voordeel van deze cursus is de korte, intensieve, lesduur van 6 of 12 uur. Via het digitale inschrijfsysteem zijn de inschrijvingen makkelijk te beheren en af te handelen. Door gebruik te maken van Nieuwsbrieven en online marketing weet Eerstehulpinternationaal.nl haar klanten optimaal te benaderen.


Marketing

eerstehulpinternationaal.nl is een site waarvan marketing een belangrijk aspect vormt van het succes. VanaX heeft voor eerstehulpinternationaal.nl hun website gemaakt met oog voor zoekmachines. Zoekwoorden zoals Eerste Hulp cursus, EHBO examen of EHBO certificaat komen nu beter naar voren in zoekmachines.

Watch a Movie

Watchamovie.nl Videosite


Naam: watchamovie.nl.
URL:http://www.watchamovie.nl
Type: Webapplicatie / Website.
gebruikt: HTML PHP based, CSS, Mysql


watchamovie.nl is een website die voor heel nederland film verhuur aanbied. De toekomst van film kijken ligt online. Tegenwoordig worden er meer films online bekeken dan gehuurd. Watchamovie.nl speelt in op deze behoefte en bied een ruime keuze uit films en series.


Marketing

watchamovie.nl is een site waarvan marketing een belangrijk aspect vormt van het succes. VanaX heeft voor watchamovie.nl hun website gemaakt met oog voor zoekmachines. Zoekwoorden zoals watch movies, films kijken of online film kijken komen nu beter naar voren in zoekmachines.

Fates Website

Fates Website


Naam: Fates.
URL: http://www.fates.nl
Type: Website.
gebruikt: HTML/ PHP based, AJAX & Flash loaded, Joomla!.


Fates.nl is een website met net dat beetje extra. Naast het aanbieden van standaard pagina's wilde Fates ook interactie met haar klanten. Hierdoor werdt Fates.nl ook een uitdaging in custom werk. Fates.nl levert achtergrondpagina's, gallerijen, een nieuwsbriefsysteem en talenfuncties.VanaX webdesign heeft bij Fates.nl een unieke intergratie van vorm en functie weten te realiseren waarbij logo, menu en inhoud naadloos in elkaar over gaan.


talen

Fates is ondersteund door een talen functie die de gehele site plus webshop voor meerdere nationaliteiten toegankelijk maakt. Via een keuzemenu op de homepage kan de eigen taal geselecteerd worden.

SIA online management

SIA Online Management


Naam: SIA.
URL:Sia website
Type: Gebruikers systeem om klanten in te lichten.
gebruikt: HTML/ PHP based, AJAX & Flash loaded.


SIA is een ongedierte bestrijdingsbedrijf dat inziet dat betere communicatie met klanten voor betere resultaten zorgt. VanaX ontwikkelde hierom een systeem waardoor SIA al hun inspecties, mededelingen en informatie over gebruikte middelen beschikbaar kon maken. De klant heeft zo inzicht in alle aangevraagde inspecties, waardoor ingeval van problemen de klant weet welke acties hij moet ondernemen. Hierdoor loopt de samenwerking soepel en weten beide partijen waar ze aan toe zijn.


2call Sim Only webshop

2Call.nl Webshop


Naam: 2Call.
URL:http://www.2call.nl
Type: Webshop.
gebruikt: HTML/ PHP based, AJAX, CSS


2Call.nl is een telecom webshop die alle mogelijkheden aanbiedt. Naast het aanbieden van abonnementen wou 2call ook losse toestellen en extra producten aanbieden. Hierdoor werdt 2Call.nl een custom webshop waarbij alle mogelijkheden geimplementeerd zijn. 2Call.nl is nu al sinds jaren een van de grotere aanbieders op de telecom markt. Door gebruik te maken van Nieuwsbrieven, Acties en een goede klantenservice weet 2Call.nl haar klanten optimaal te benaderen en hun klanten bestand constant te vergroten.


Marketing

2Call.nl is een site waarvan marketing een belangrijk aspect vormt van het succes. VanaX heeft voor 2call.nl hun website geoptimaliseerd voor zoekmachines met groot succes. Zoekwoorden zoals Sim Only, Mobiel internet of GSM + Kado komen nu naar voren in zoekmachines.

Fates Webshop

Fates Webshop


Naam: Fates.
URL: http://webshop.fates.nl
Type: Webshop.
gebruikt: HTML/ PHP based, AJAX & Flash loaded, Joomla!, VirtueMart shop-omgeving met eigen klantenbestand.


Fates heeft na enkele jaren alleen offline te bestaan de stap ondernomen om ook online haar producten te verkopen. VanaX heeft in samenwerking met Fates een Webshop ontwikkeld waarin grafische elementen en betrouwbaarheid voorop stonden. Hieruit is een Webshop voortgekomen die aan alle modern eisen voldoet en er tevens aantrekkelijk uitziet. De webshop kan geheel door Fates zelf aangepast worden zodat ze zonder VanaX de webwinkel kunnen bijhouden en uitbreiden. De webwinkel is hierdoor een ‘echte’ winkel geworden.


Online Marketing

De eerste dag dat Fates Webshop online ging was er meteen een Marketing actie in het Eigentijds Magazine geplaatst. De Webshop had hierdoor een geweldige start en vanaf dag 1 stroomde de bestellingen binnen.